1 / 70

Ivory Manor Boutique Hotel

Pretoria, Sør-Afrika

Om hotellet

I Pretoria ligger Ivory Manor Boutique Hotel plassert i forretningsområdet og 2 minutter unna Rietvlei naturreservat og 6 minutter unna Woodlands Mall med bil. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 3,1 mi (5 km) unna Moreleta Kloof Nature Reserve og 3,3 mi (5,4 km) unna Woodhill Golf Estate. Føl deg som hjemme i et av de 9 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Sengen har Tempur-Pedic-madrass, dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Rietvlei naturreservat - 1,7 km
Moreleta Kloof naturreservat - 4,1 km
Woodlands Mall - 4,9 km
Moreleta Kloof Nature Reserve - 5 km
Woodhill Golf Estate - 5,4 km
Netcare Pretoria East Hospital - 6,1 km
Irene Village kjøpesenter - 6,2 km
Groenkloof naturreservat - 8,4 km
Menlyn Park (fornøyelsespark) - 8,9 km
Garsfontein vidergående skole - 8,9 km
Zita Park - 9,2 km
Menlyn Corporate Park - 9,3 km
South African Local Government Association - 9,3 km
Central Square - 9,4 km
Corobay Corner - Office Park - 9,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Johannesburg (JNB-O.R. Tambo internasjonale flyplass) - 38,4 km
Johannesburg (HLA-Lanseria) - 52,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Pretoria? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 100 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet i toskansk stil har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (inkludert). Smak på fusjonsretter på Cigar Lounge, en restaurant ved bassenget hvor du kan spise utendørs med utsikt over hagen. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 2 barer/lounger. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. ZAR 150 for voksne og ZAR 100 for barn
  • Avgift for flyplasstransport: 550 ZAR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 2 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Ivory Manor Boutique Hotel

Adresse

Ivory Manor Boutique Hotel

Pretoria, Sør-Afrika

N -25.8459 E 28.27103

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger