1 / 65

TOP HOTEL Praha & Conference Centre

Praha, Tsjekkia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har skrivebord og vifte, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten. Gå rett til casinoet, eller vent på lykken mens du nyter stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som utendørs tennisbaner og et innendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.

Kart over TOP HOTEL Praha & Conference Centre

Adresse

TOP HOTEL Praha & Conference Centre

Praha, Tsjekkia

N 50.04153 E 14.49612

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger