1 / 49

Om hotellet

Beliggende i Gqeberha, er The Kelway Hotel fin plassert i underholdningsområdet og mindre enn 5 minutters gange unna Bayworld og Humewood Beach (strand). Dette hotellet ligger 0,4 mi (0,6 km) unna Museum of Bay World og 0,4 mi (0,7 km) unna King's Beach (strand). Overnatt i et av de 63 gjesterommene, som har LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Bayworld - 0,2 km
Humewood Beach (strand) - 0,4 km
King's Beach (strand) - 0,4 km
Museum of Bay World - 0,6 km
The Boardwalk Casino & Entertainment World - 1,3 km
Hobie Beach (strand) - 1,4 km
Lighthouses Tenpin Bowling - 2,1 km
South End Museum - 2,5 km
Piet Retief Monument - 2,6 km
Market Square (marked) - 3,5 km
Port Elizabeth City Hall (rådhus) - 3,5 km
Campanile - 3,5 km
Donkin Reserve - 3,7 km
No 7 Castle Hill Museum - 4,3 km
St Mary's Cemetery - 4,5 km

Den foretrukne flyplassen for The Kelway Hotel er Port Elizabeth (PLZ) - 4,3 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet et sesongbasert utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet i art deco-stil tilbyr også wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Kom og spis lunsj, middag eller brunsj i dette hotellets restaurant, Farriagers, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Spis godt og møt andre gjester. Her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg. Offisiell kvalitetsbedømmelse levert av det Sør-Afrikanske turistråd (TGCSA) – Sør-Afrikas offisielle organisasjon for kvalitetssikring.
  • Pris for komplett frokost: ca. ZAR 130 per person
  • Avgift for flyplasstransport: ZAR 150 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 4)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over The Kelway Hotel

Adresse

The Kelway Hotel

Port Elizabeth, Sør-Afrika

N -33.978752 E 25.648047

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger