1 / 49

Hotel Ristorante Carosello

Napolitanske Riviera, Italia

Om hotellet

Velger du Hotel Ristorante Carosello som overnattingssted i Pontecagnano Faiano, vil du være mindre enn en 15 minutters kjøretur unna Salerno havn og Nasjonalmuseet i Agro Picentino. Dette hotellet ligger 0,9 mi (1,5 km) unna Pontecagnano nasjonale arkeologiske museum og 1,1 mi (1,7 km) unna Archaeological Park of Pontecagnano Faiano. Føl deg som hjemme i et av de 42 gjesterommene, som har minibar og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Nasjonalmuseet i Agro Picentino - 1,5 km
Pontecagnano nasjonale arkeologiske museum - 1,5 km
Archaeological Park of Pontecagnano Faiano - 1,8 km
Eurotex Casino Online - 2,6 km
Salerno War Cemetery - 3,6 km
Montevetrano slott - 5,8 km
Arechi stadion - 6,9 km
Spiaggia Libera - 7,6 km
Museo dello Sbarco e Salerno Capitale - 7,7 km
Parco del Mercatello - 9,2 km
Isola Verde vannpark - 9,3 km
Teatro Nazionale dei Burattini - 10 km
Pastena-havnen - 10,1 km
Due Fratelli - 10,6 km
Forte La Carnale - 11,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Salerno (QSR-Costa d'Amalfi) - 2,4 km
Napoli internasjonale flyplass (NAP) - 80,8 km

Foretrukket flyplass for Hotel Ristorante Carosello er Napoli internasjonale flyplass (NAP).

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Pontecagnano Faiano? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 96 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Kostnadsfri transport inkluderer buss til og fra flyplassen på forespørsel og henting på togstasjonen. Skjem bort deg selv med massasjer eller nyt utsikten fra en terrasse. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med den kostnadsfrie bussen. Kom og spis middag på Ristorante Carosello, en restaurant som spesialiserer seg på lokale retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Ristorante Carosello

Adresse

Hotel Ristorante Carosello

Pontecagnano Faiano, Italia

N 40.637484 E 14.895313

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger