Søk og bestill reise

search
Napolitanske Riviera
» Våre reisemål » Italia » Campania med Sorrento og Amalfi » Napolitanske Riviera

Napolitanske Riviera i Italia

Grønne fjell og blått hav!

Napolitanske Riviera i Italia

Langs kysten rundt Napoli er det mange hyggelige badesteder. Her har du en flott mulighet til å kombinere sol og sjø med kultur. I tillegg både spiser og drikker du godt.

Utfluktsmulighetene er mange. Du kan besøke Napoli, Pompeii, Capri eller ta en tur ut til Sorrentohalvøya. Også byen Gaeta er vel verdt et besøk.

Baia som ligger inntil havet, er en liten by like utenfor Napoli. Passer for den som vil oppleve alt det Napoli med omgivelser har å by på, i kombinasjon med sol og bad.

Castel Volturno er rik på historiske og kulturelle severdigheter. Og har dessuten en skjønn strand. Det tar ca. 50 min med bil å kjøre inn til Napoli.

Ercolano som ligger nær ruinene etter den antikke byen Herculaneum, passar for den som liker historie, da det her finnes en masse å se. Byen har også en moderne del og alle de bekvemmeligheter du trenger for et behagelig opphold. Torre del Greco med sin havn, ligger rett mot sør Det er ca. 13 mil til Napoli.

Salerno er en livlig by, spesielt i sommermånedene. Her er det en fin strandpromenade og havn. Salerno har rikelig med butikker, restauranter og barer og dessuten et universitet, og passer derfor godt for ungdom.

Palinuro er et populært lite turiststed, som ligger et godt stykke sør for Napoli, ca. 17 mil. Og grenser nesten til den vakre regionen Calabria med sine fantastiske strender. Byen har en fin beliggenhet blant åser med oliventrær og et vidunderlig hav. Ikke glem å ta en tur med båt langs kysten og besøk de mange grottene.