1 / 57

Akamanthea Holiday Village

Polis, Kypros

Om hotellet

I Polis ligger Akamanthea Holiday Village fint til ved sjøen. Herfra er vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Afrodites bad og Afrodite natursti. Dette resort-hotellet med familievennlig profil ligger 5,8 mi (9,3 km) unna Akamas-halvøyen nasjonalpark. Føl deg som hjemme i et av de 76 aircondition-avkjølte gjesterommene. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har kombinert dusj/badekar og hårføner (på forespørsel). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Latchi-stranden - 1,1 km
Latchi-havnen - 2,3 km
Latsi Beach - 2,3 km
Painted Churches in the Troodos Region - 5,2 km
Afrodites bad - 7,8 km
Afrodite natursti - 8,4 km
Akamas-halvøyen nasjonalpark - 9,3 km
Adonis Baths Water Falls - 15 km
Lara strand - 20,7 km
Kamanterena Winery - 23,8 km
Pafos Zoo - 26,7 km
Laourou Beach - 29,1 km
Maa-Paliokastro arkeologiske utgravninger - 29,6 km
Coral Bay Beach - 29,7 km
Agios Georgios-kirken - 30 km

Den foretrukne flyplassen for Akamanthea Holiday Village er Pafos (PFO - Pafos int.) - 52,7 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og vaskeritjenester. Denne resorten tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et utendørsbasseng, et innendørsbasseng og en utendørs tennisbane. Dette resort-hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og tur-/billettassistanse. På Akamanthea Holiday Village kan du spise et bedre måltid i restauranten. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 50 EUR (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Akamanthea Holiday Village

Adresse

Akamanthea Holiday Village

Polis, Kypros

N 35.03617 E 32.412383

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger