1 / 17

Green Island Guesthouse

Phuket, Thailand

Om hotellet

Når du har Green Island Guesthouse i Karon som overnattingssted, bor du nær stranden, kun 1 minutter å kjøre fra Karon strand og 7 minutter fra Kata-stranden. Dette gjestehuset ligger 4,1 mi (6,7 km) unna Patong-stranden og 4,3 mi (7 km) unna Bangla-veien. Føl deg som hjemme i et av de 16 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Badene har dusj. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Karon-strandens rundkjøring - 0,3 km
Karon Temple - 0,6 km
Karon strand - 0,6 km
Dino Park minigolf - 2,7 km
Kata & Karon Walking Street - 3,2 km
Kata-stranden - 3,4 km
Kata Porpeang-markedet - 3,4 km
Simon Cabaret - 4,8 km
Nanai Road - 5,4 km
Kata Noi strand - 5,7 km
Freedom Beach - 5,8 km
Jungceylon kjøpesenter - 6,4 km
Banana Walk - 6,6 km
Bangla boksestadion - 6,6 km
Banzaan ferskvaremarked - 6,7 km

Nærmeste store flyplass er Phuket (HKT - Phuket int.) - 45,5 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Som gjest på Green Island Guesthouse kan du få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
  • Ett barn som er 7 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Green Island Guesthouse

Adresse

Green Island Guesthouse

Phuket, Thailand

N 7.849352 E 98.295258

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger