1 / 50

Hotel York

Om hotellet

Hotel York ligger i hjertet av Petrópolis med Vale do Paraíba like rundt hjørnet og 5 minutters gange fra Grao-Para palass. Dette hotellet ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Piabanha River og 0,6 mi (0,9 km) unna Casa De Claudio De Souza. Føl deg som hjemme i et av de 30 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Vale do Paraíba - 0,1 km
Grao-Para palass - 0,4 km
Piabanha River - 0,5 km
Casa De Claudio De Souza - 0,8 km
Det gule slottet - 0,9 km
Imperialistisk museum - 1 km
Petropolis Municipal Park - 1 km
House of Ipiranga - 1,1 km
Catedral de São Pedro de Alcântara (katedral) - 1,3 km
Huset til Prinsesse Isabel - 1,3 km
Familia Nabuco House - 1,3 km
Rui Barbosa hus - 1,3 km
Casa de Rui Barbosa - 1,4 km
Rio Negro palass - 1,5 km
Casa da Princesa Isabel - 1,6 km

De nærmeste flyplassene er:
Rio de Janeiro internasjonale flyplass (GIG) - 63,2 km
Rio de Janeiro (SDU-Santos Dumont) - 71,9 km

Dette hotellet er et røykfritt overnattingssted som ble bygget i 1956. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Foreldre eller foresatte som reiser med et barn under 18, må vise frem barnets fødselsattest og ID med bilde (for eksempel et pass) ved innsjekking. Ved internasjonale reiser til Brasil: Hvis bare én av foreldrene reiser med barnet, må vedkommende i tillegg til barnets fødselsattest og ID med bilde vise frem et attestert reisesamtykke signert av den andre av foreldrene og en notar. Kan eller vil ikke den andre av foreldrene eller den foresatte gi et slikt samtykke, må det vises frem en tillatelse fra en rettslig instans. Besøkende som planlegger å reise til Brasil med barn, bør kontakte et brasiliansk konsulat før reisen for mer informasjon.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Hotel York

Adresse

Hotel York

Petropolis, Brasil

N -22.507554 E -43.170756

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger