1 / 67

Scandic Hafjell

Hafjell, Norge

Om hotellet

Scandic Hafjell i Øyer ligger flott til nær skiheisene kun 5 minutter til fots fra både Lilleputthammer og Hafjell Alpinsenter. Dette hotellet ligger 1,5 mi (2,4 km) unna Hunderfossen familiepark og 1,9 mi (3,1 km) unna Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane. Føl deg som hjemme i et av de 210 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rengjøring tilbys daglig, og både barneseng/babyseng (inkludert) og ekstrasenger (mot et tillegg) kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Gondolen - 0,3 km
Lilleputthammer - 0,3 km
Hafjell Alpinsenter - 0,4 km
Hafjellheis 1 - 1,2 km
Hafjell Golf - 1,3 km
Norwegian Road Museum - 2,5 km
Hunderfossen familiepark - 2,6 km
Hafjellheis 2 - 3,1 km
Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane - 3,3 km
Barnas Gård - 3,5 km
Hafjellheis 3 - 4,5 km
Kvitfjell Alpine Facility - 9 km
Aulestad - 9 km
Norwegian Museum of Road History - 9 km
Jorekstad Waterpark - 13,7 km

Den foretrukne flyplassen for Scandic Hafjell er Gardermoen flyplass (OSL) - 160,8 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Dette hotellet tilbyr 6 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et helsestudio og et innendørsbasseng. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), skioppbevaring og gavebutikk/kiosk. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00. De følgende fasilitetene eller tjenestene vil være utilgjengelig fra 15. april 2024 til 13. mai 2024 (datoene kan endres):
  • Svømmebasseng
  • Kjæledyravgift: NOK 200 per kjæledyr, per opphold
  • Avgift for ekstraseng: 250.0 NOK per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 4 barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Scandic Hafjell

Adresse

Scandic Hafjell

Øyer, Norge

N 61.241713 E 10.43813

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger