1 / 66

Family Village Otranto

Otranto, Italia

Om hotellet

Beliggende i Otranto, er Family Village Otranto kun en 15 minutters kjøretur unna Alimini Beach og Baia Dei Turchi-stranden. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 7 mi (11,3 km) unna Otranto havn og 0,6 mi (1 km) unna Frassanito. Føl deg som hjemme i et av de 64 gjesterommene, som har kjøleskap. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Frassanito - 1 km
Alimini-innsjøene - 1,7 km
Spiaggia di San Giorgio - 1,8 km
Alimini Beach - 2,2 km
Torre Sant'Andrea Beach - 3,5 km
Torre Sant'Andrea - 3,7 km
Faraglioni Sant’ Andrea - 3,8 km
Baia Dei Turchi-stranden - 5,4 km
Torre dell'Orso stranden - 5,5 km
Giardini del Sole - 6,4 km
Grotta della Poesia - 8,1 km
Roca Vecchia arkeologiske utgravninger - 8,6 km
Spiaggia Nfucaciucci - 8,6 km
Punta Sapone - 9,4 km
Mulino d'acqua beach - 10 km

Nærmeste store flyplass er Brindisi (BDS-Papola Casale) - 82,2 km

Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på den private stranden og nyt en dag i solen, eller nyt stedets andre fasiliteter, som inkluderer et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Det enkelt å komme seg til stranden med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Som gjest på Family Village Otranto kan du innta et måltid på Ristorante eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum i kontanter for skader: 100 EUR per opphold
  • Klubbkort: EUR 5 per person, per natt
  • Barneklubbkort: EUR 5 per natt (fra 5 til 12 år)
  • Lokale myndigheter i Otranto pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra 1 november til 31 mars: EUR 0.00 per person, per natt. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 12 år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra 1 april til 30 juni: EUR 2.00 per person, per natt. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 12 år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra 1 juli til 31 august: EUR 3.00 per person, per natt. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 12 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for sen innsjekking: 50 EUR for innsjekking mellom kl. 20.00 og midnatt
  • Avgift for barneseng (babyseng): 10.0 EUR per dag
  • Felles kveldsmåltid: EUR 25

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra 01. juni til 09. september.

Kart over Family Village Otranto

Adresse

Family Village Otranto

Otranto, Italia

N 40.22942 E 18.45024

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger