1 / 65

Castello di Titignano

Umbria, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har minibar og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet en tilhørende vingård, en utendørs tennisbane og et sesongbasert utendørsbasseng. Denne eiendommen på landet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på denne bondegården. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Castello di Titignano

Adresse

Castello di Titignano

Orvieto, Italia

N 42.75675 E 12.28763

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger