1 / 33

Locanda Rosati

Umbria, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har skrivebord og rengjøring tilbys daglig. barnesenger/babysenger (mot et tillegg) kan fås på forespørsel. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten et utendørsbasseng. Denne eiendommen på landet har dessuten wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og tur-/billettassistanse. På Locanda Rosati kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over Locanda Rosati

Adresse

Locanda Rosati

Orvieto, Italia

N 42.700387 E 12.071891

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger