1 / 48

Pansion Villa Bok

Øya Pag, Kroatia

Om hotellet

Pansion Villa Bok ligger i hjertet av Novalja, mindre enn 15 minutter å gå fra Novalja bymuseum og Vrtic Beach. Dette hotellet ligger 2,3 mi (3,6 km) unna Zrće-stranden og 1,5 mi (2,3 km) unna Strasko strand. Føl deg som hjemme i et av de 14 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Novalja bymuseum - 0,9 km
Vrtic Beach - 1 km
Strasko strand - 1,8 km
Planjka-stranden - 2,4 km
Zrće-stranden - 3,7 km
Kolansko Blato - 4,5 km
Velebit nasjonalpark - 7,4 km
Žigljen Ferry Port - 8,3 km
Rucica strand - 13,6 km
Beritnica-stranden - 13,6 km
Golden Horn Beach - 14,9 km
Šimuni-stranden - 17,9 km
Olive Gardens of Lun - 19,1 km
Saltmuseet - 24,4 km
Lace Museum - 25,5 km

Den foretrukne flyplassen for Pansion Villa Bok er Zadar (ZAD) - 89,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel og henting på togstasjonen mot et tillegg. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet i middelhavsstil har dessuten wi-fi (inkludert), peis i lobbyen og tur-/billettassistanse. På Pansion Villa Bok kan du spise et bedre måltid i restauranten. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Overnattingsstedet er stengt mellom 1. oktober og 1. mai.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Novalja pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: fra 1 oktober til 31 mars, EUR 0.93 per person, per natt for voksne, EUR 0.47 per natt for gjester mellom 12 og 17 år. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 12 år år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: fra 1 april til 30 september, EUR 1.33 per person, per natt for voksne, EUR 0.67 per natt for gjester mellom 12 og 17 år. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 12 år år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Pansion Villa Bok

Adresse

Pansion Villa Bok

Novalja, Kroatia

N 44.55268 E 14.8898

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger