1 / 48

Francolin Lodge

Nelspruit, Sør-Afrika

Nær Nelspruit High School

Om hotellet

I Mbombela ligger Francolin Lodge plassert i forstaden og kun 5 minutter å kjøre fra både Busamed Lowveld Private Hospital og Nelmed Medicross Medical Centre. Dette gjestehuset med luksuriøse fasiliteter ligger 1,2 mi (1,9 km) unna Nelspruit golfklubb og 1,5 mi (2,4 km) unna Nelspruit marked. Føl deg som hjemme i et av de 8 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som har et tekjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn. Rommene har egen møblert balkong. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Busamed Lowveld Private Hospital - 1,6 km
Nelmed Medicross Medical Centre - 1,7 km
Promenade Shopping Centre - 1,7 km
Nelspruit High School - 1,8 km
Nelspruit marked - 1,9 km
Sonpark senter - 2,6 km
Nelspruit Crossing kjøpesenter - 3 km
Bergvlam High School - 3,8 km
Mediclinic Nelspruit - 4,5 km
Ilanga kjøpesenter - 4,6 km
Nelspruit golfklubb - 1,9 km
Nelspruit naturreservat - 6 km
Lowveld nasjonale botaniske hage - 7,2 km
Riverside kjøpesenter - 7,7 km
Mbombela stadion - 8,3 km

Nærmeste store flyplass er Nelspruit (MQP-Kruger Mpumalanga Intl.) - 25,8 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Dette gjestehuset tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Dette gjestehuset i art deco-stil har i tillegg wi-fi (inkludert), et spillrom og peis i lobbyen. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette gjestehusets romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 09.00. Offisiell kvalitetsbedømmelse levert av det Sør-Afrikanske turistråd (TGCSA) – Sør-Afrikas offisielle organisasjon for kvalitetssikring.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 420 ZAR (én vei)
  • Flyplasstransportavgift per barn: 420.00 ZAR (én vei)
  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette gjestehuset før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Begrenset parkeringshøyde.

Kart over Francolin Lodge

Adresse

Francolin Lodge

Nelspruit, Sør-Afrika

N -25.478408 E 30.989448

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger