1 / 33

Road Lodge Mbombela

Om hotellet

I Mbombela finner du Road Lodge Mbombela kun 3 minutters gange fra Sonpark senter og 9 minutter fra Nelspruit Crossing kjøpesenter. Dette hotellet ligger 1 mi (1,7 km) unna Promenade Shopping Centre og 1,4 mi (2,2 km) unna Nelspruit marked. Føl deg som hjemme i et av de 95 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sonpark senter - 0,3 km
Nelspruit Crossing kjøpesenter - 0,8 km
Bergvlam High School - 1,2 km
Busamed Lowveld Private Hospital - 1,3 km
Nelmed Medicross Medical Centre - 1,4 km
Promenade Shopping Centre - 2 km
Mediclinic Nelspruit - 2,1 km
Nelspruit marked - 2,5 km
Nelspruit High School - 2,5 km
Nelspruit naturreservat - 2,6 km
Ilanga kjøpesenter - 2,7 km
Lowveld nasjonale botaniske hage - 4,5 km
Riverside kjøpesenter - 5 km
Mbombela stadion - 5,6 km
Nelspruit golfklubb - 7,9 km

De nærmeste flyplassene er:
Nelspruit (MQP-Kruger Mpumalanga Intl.) - 27,6 km
Miyazaki (KMI) - 19 438,8 km

Foretrukket flyplass for Road Lodge Mbombela er Miyazaki (KMI).

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og piknikområde. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet, eller slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg. Offisiell kvalitetsbedømmelse levert av det Sør-Afrikanske turistråd (TGCSA) – Sør-Afrikas offisielle organisasjon for kvalitetssikring.
  • Pris for kontinental frokost: ca. ZAR 85 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 450 ZAR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 16 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Road Lodge Mbombela

Adresse

Road Lodge Mbombela

Nelspruit, Sør-Afrika

N -25.478122 E 30.967653

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger