1 / 65

Chambre d'hôtes Au Coeur De Nancy B&B

Nancy, Frankrike

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), salgsautomat og sykkeloppbevaring. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen eller slapp av på rommet og benytt deg av dette bed & breakfast-hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Chambre d'hôtes Au Coeur De Nancy B&B

Adresse

Chambre d'hôtes Au Coeur De Nancy B&B

Nancy, Frankrike

N 48.688152 E 6.178746

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger