1 / 100

Ala MAHAINA CONDO HOTEL

Trapani, Italia

Om hotellet

Velger du Ala MAHAINA CONDO HOTEL i Motobu vil du være i nærheten av et kjøpesenter og i umiddelbar nærhet til Okinawa Hanasaki Marche og 6 minutters gange unna Ocean Expo minnepark. Dette leilighetshotellet ligger 1,2 mi (1,9 km) unna Okinawa Churaumi akvarium og 1,7 mi (2,7 km) unna Smaragdstranden. Føl deg som hjemme i et av de 100 gjesterommene, som har et tekjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn. Rommene har egen balkong eller terrasse. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys etter avtale. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Okinawa Hanasaki Marche - 0,1 km
Ryugujo sommerfuglhage - 0,5 km
Ocean Expo minnepark - 0,5 km
Oseanisk kulturmuseum og planetarium - 1,5 km
Okinawisk landsbvy og Omoro arboret - 1,6 km
Okinawakaigan Quasi-National Park - 1,6 km
Tropical Dream Center - 1,6 km
Okichan-teateret - 1,8 km
Okinawa Churaumi akvarium - 2,1 km
Smaragdstranden - 2,5 km
Bise fukugi-tre-sti - 3,1 km
Cape Bisezaki - 3,5 km
Motobu kommunale museum - 4,1 km
Toguchi havn - 4,2 km
Yamazato karst - 4,8 km

Nærmeste store flyplass er Naha (OKA) - 92,2 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), en døgnåpen resepsjon og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et treningssenter og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette leilighetshotellet tilbyr også wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette leilighetshotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. JPY 3300 for voksne og JPY 1870 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra april til oktober.
  • Barn kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.

Kart over Ala MAHAINA CONDO HOTEL

Adresse

Ala MAHAINA CONDO HOTEL

Motobu, Japan

N 26.682738 E 127.882908

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger