1 / 40

Motobu Ikoi no Yado Yamachan

Trapani, Italia

Om hotellet

Når du har Motobu Ikoi no Yado Yamachan i Motobu som overnattingssted, bor du nær stranden, kun 5 minutter å kjøre fra Okinawa Churaumi akvarium og Okinawa Hanasaki Marche. Denne ferieboligen ligger 1 mi (1,6 km) unna Ocean Expo minnepark og 1,5 mi (2,4 km) unna Smaragdstranden. Føl deg som hjemme i et av de 4 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som har et kjøkken med kjøleskap og komfyrtopp. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med flatskjerm-TV. Rommene har mikrobølgeovn og vannkoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Okinawa Hanasaki Marche - 1 km
Ryugujo sommerfuglhage - 1,3 km
Ocean Expo minnepark - 1,4 km
Oseanisk kulturmuseum og planetarium - 1,7 km
Okinawisk landsbvy og Omoro arboret - 1,7 km
Tropical Dream Center - 1,7 km
Okinawa Churaumi akvarium - 1,9 km
Okinawakaigan Quasi-National Park - 2 km
Okichan-teateret - 2 km
Smaragdstranden - 2,4 km
Bise fukugi-tre-sti - 2,6 km
Cape Bisezaki - 3,1 km
Motobu kommunale museum - 4,7 km
Toguchi havn - 4,8 km
Sesoko Bridge - 5,7 km

Nærmeste store flyplass er Naha (OKA) - 92,8 km

Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet et sesongbasert utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Denne ferieboligen tilbyr også wi-fi (inkludert), piknikområde og grill.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra 20. april til 31. oktober.
  • Opptil 2 barn som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Motobu Ikoi no Yado Yamachan

Adresse

Motobu Ikoi no Yado Yamachan

Motobu, Japan

N 26.688017 E 127.890643

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger