1 / 21

Colton Inn

Om hotellet

Har du Colton Inn som ditt overnattingssted i Monterey vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Monterey Bay og Monterey Bay akvarium. Dette hotellet ligger 0,7 mi (1,1 km) unna Fisherman's Wharf og 2,7 mi (4,4 km) unna 17-Mile Drive. Føl deg som hjemme i et av de 50 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og mikrobølgeovn. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Badene har kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Rommet har skrivebord og takvifte, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Monterey State Historic Park - 0,2 km
Monterey Museum of Art - 0,3 km
Waterfront - 0,3 km
Larkin House - 0,4 km
Colton Hall Museum - 0,4 km
Cooper-Molera Adobe - 0,4 km
Munras Avenue - 0,4 km
Golden State Theatre - 0,6 km
Monterey Pines Golf Club - 0,6 km
Monterey konferansesenter - 0,7 km
Monterey Sports Center - 0,9 km
San Carlos Borromeo-katedralen - 0,9 km
Maritimt museum - 0,9 km
Perry House - 1 km
Old Custom House - 1 km

De nærmeste flyplassene er:
Monterey, CA (MRY-Monterey Peninsula) - 5,1 km
Salinas, California (SNS-Salinas kommunale flyplass) - 33,6 km
Watsonville, CA (WVI-Watsonville Municipal) - 46,5 km

Foretrukket flyplass for Colton Inn er Monterey, CA (MRY-Monterey Peninsula).

Gjester har tilgang til blant annet heis og salgsautomat. Planlegger du en event i Monterey? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 60 kvadratmeter, blant annet konferanserom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette hotellet tilbyr også TV i fellesområdet, grill og salgsautomat. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Frokost på farten er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr ved tidlig innsjekking: USD 35 (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Opptil 2 barn som er 17 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Alkohol serveres ikke på dette overnattingsstedet.

Kart over Colton Inn

Adresse

Colton Inn

Monterey, California, De forente stater

N 36.595227 E -121.897273

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger