1 / 31

Om hotellet

Hvis du velger Mango som ditt overnattingssted når du skal besøke Miyako-øyen, bor du nær stranden og mindre enn 5 minutter å kjøre fra Kuura Mizube Park og Miyako-helligdommen. Dette gjestehuset ligger 9,9 mi (15,9 km) unna Shigira-stranden og 1,6 mi (2,6 km) unna Sunayama strand. Føl deg som hjemme i et av de 4 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som har et kjøkken med kjøleskap og ovn. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med flatskjerm-TV. Rommene har safe og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Kuura Mizube Park - 1,9 km
Sunayama strand - 2,9 km
Miyako-helligdommen - 3 km
Painagama-stranden - 4,1 km
Hirara tropiske botaniske hage - 4,8 km
Miyakojima bymuseum - 5 km
Irabu-Ohashi-broen - 6,2 km
Hisamatsugoyushi-monumentet - 6,3 km
Miyakojima havpark - 7,3 km
JTA Dome Miyakojima - 7,4 km
Ikema Ohashi-broen - 10,9 km
Makiyama-observatoriet - 12,1 km
Ikema Island Drive in - 12,4 km
Nudok Biab - 12,6 km
Maebama strand - 13 km

De nærmeste flyplassene er:
Miyakojima (MMY) - 7,8 km
Shimojijima (SHI) - 18,8 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, safe i resepsjonen og kaffe på fellesområdet. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). På dette gjestehuset kan du benytte deg av romservice. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. JPY 1000 for voksne og JPY 700 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 1 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Mango

Adresse

Mango

Miyako-øyen, Japan

N 24.82857 E 125.29634

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger