1 / 44

Hotel de L'aqua Miyakojima

Avignon, Frankrike

Om hotellet

Dersom du velger Hotel de L'aqua Miyakojima som overnattingssted i Miyako-øyen, vil du bo midt i smørøyet, kun en 10 minutters spasertur fra Miyako-helligdommen og Painagama-stranden. Dette hotellet ligger 8,6 mi (13,9 km) unna Shigira-stranden og 1,7 mi (2,7 km) unna Hisamatsugoyushi-monumentet. Føl deg som hjemme i et av de 18 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LED-TV. Sengen har dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Rommene har egen lanai. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, dype avslapningsbadekar og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Miyako-helligdommen - 0,7 km
Painagama-stranden - 0,8 km
Hisamatsugoyushi-monumentet - 2,7 km
Irabu-Ohashi-broen - 2,9 km
Sunayama strand - 4,7 km
Hirara tropiske botaniske hage - 4,8 km
Kuura Mizube Park - 4,8 km
Miyakojima bymuseum - 5,6 km
JTA Dome Miyakojima - 5,8 km
Makiyama-observatoriet - 8,8 km
Maebama strand - 9,1 km
Nudok Biab - 9,2 km
Kurima-broen - 10,3 km
Miyakojima havpark - 10,8 km
Watariguchi Beach - 11,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Miyakojima (MMY) - 6,1 km
Shimojijima (SHI) - 15,6 km

Foretrukket flyplass for Hotel de L'aqua Miyakojima er Miyakojima (MMY).

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). På Hotel de L'aqua Miyakojima kan du spise et bedre måltid i restauranten. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. JPY 1080 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.

Kart over Hotel de L'aqua Miyakojima

Adresse

Hotel de L'aqua Miyakojima

Miyako-øyen, Japan

N 24.802418 E 125.277896

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger