1 / 100

Om hotellet

Dersom du har The Rescape som overnattingssted når du skal besøke Miyako-øyen, vil du bare ha 10 minutter å kjøre til både Hirara tropiske botaniske hage og Miyakojima bymuseum. Dette hotellet ligger 7,3 mi (11,8 km) unna Shigira-stranden og 4,9 mi (7,8 km) unna Aragusuku strand. Skjem bort deg selv og bo på et av de 38 gjesterommene med privat basseng og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Miyakojima bymuseum - 7,5 km
Hirara tropiske botaniske hage - 7,6 km
Aragusuku strand - 7,8 km
JTA Dome Miyakojima - 10,2 km
Imgya-stranden - 10,5 km
Yoshinokaigan-stranden - 10,6 km
Imgya marinpark - 10,7 km
Miyakojima skattemuseum - 11,2 km
Ueno tysk kulturell landsby - 11,5 km
Shigira-stranden - 11,8 km
Kuura Mizube Park - 12,2 km
Miyako-helligdommen - 12,3 km
Higashi Hennazaki Observation Deck - 12,8 km
Sunayama strand - 13,1 km
Maebama strand - 14,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Miyakojima (MMY) - 10,4 km
Shimojijima (SHI) - 29,4 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av og koble av med massasjer og kroppsbehandlinger. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og tur-/billettassistanse. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. JPY 3000–3000 for voksne og JPY 1500–1500 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte utendørsbassenget stenger i oktober.
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over The Rescape

Adresse

The Rescape

Miyako-øyen, Japan

N 24.78876 E 125.37551

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger