1 / 11

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med kablet internett (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon og skrivebord. Rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), et flerspråklig personale og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjerneklassifisering av Frankrikes Turistutviklingsbyrå, ATOUT France.

  • Ekstrasenger er tilgjengelige mot et gebyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over L'Etoile Bleue

Adresse

L'Etoile Bleue

Merignac, Frankrike

N 44.824041 E -0.673355

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger