1 / 59

Le M & Spa by Hôtels & Préférence

Bordeaux, Frankrike

Om hotellet

Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Badene har badekar eller dusj og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og kjøleskap. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et utendørsbasseng, et dampbad og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og TV i fellesområdet. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjerneklassifisering av Frankrikes Turistutviklingsbyrå, ATOUT France. Følgende fasiliteter er stengt på mandager, tirsdager og torsdager:

  • Spasenter med full service
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.

Kart over Le M & Spa by Hôtels & Préférence

Adresse

Le M & Spa by Hôtels & Préférence

Merignac, Frankrike

N 44.835931 E -0.684406

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger