1 / 63

Hotel Barone di Mare

Otranto, Italia

Om hotellet

I Melendugno ligger Hotel Barone di Mare kun en 5 minutters kjøretur unna Torre dell'Orso stranden og Giardini del Sole. Dette gjestgiveriet med familievennlig profil ligger 4,8 mi (7,6 km) unna Alimini Beach og 5,6 mi (9,1 km) unna Baia Dei Turchi-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 170 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og bideer. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Torre dell'Orso stranden - 1,4 km
Faraglioni Sant’ Andrea - 1,6 km
Torre Sant'Andrea - 1,7 km
Torre Sant'Andrea Beach - 1,9 km
Giardini del Sole - 2,5 km
Grotta della Poesia - 3,5 km
Roca Vecchia arkeologiske utgravninger - 3,9 km
Spiaggia di San Giorgio - 4 km
Spiaggia Nfucaciucci - 4 km
Frassanito - 4,4 km
Punta Sapone - 4,8 km
Alimini-innsjøene - 5 km
Li Marangi-stranden - 5,9 km
Spiaggia Le colonie - 6,1 km
Spiaggia Degli Aranci - 6,3 km

Nærmeste store flyplass er Brindisi (BDS-Papola Casale) - 78 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Melendugno? Som en av dette gjestgiveriet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 100 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til en utendørs tennisbane, et treningssenter og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette gjestgiveriet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Ta deg et måltid på Cavaliere eller noe lett å bite i på kafeen på dette gjestgiveriet. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig. De følgende fasilitetene er sesongmessig stengt hvert år. De vil være stengt fra 1. januar til 28. mai:
  • Spa

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 1.00 per person, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for barneseng (babyseng): 15.0 EUR per dag
  • Felles kveldsmåltid: EUR 35

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra 14. april til 30. oktober.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette gjestgiveriet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.

Kart over Hotel Barone di Mare

Adresse

Hotel Barone di Mare

Melendugno, Italia

N 40.26069 E 18.43209

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger