1 / 9

Turer til San Bartolomé de Tirajana

Lang, herlig sandstrand.

Om San Bartolomé de Tirajana, Kanariøyene

Maspalomas ligger på sørspissen av Gran Canaria, like ved de berømte sanddynene, og er et populært og rolig feriested for skandinavene. I tillegg til den fem kilometer lange stranden har stedet også et hyggelig promenadestrøk med et stort utvalg av restauranter, barer og butikker for enhver smak. Området kjennetegnes av lav bebyggelse, et fredelig miljø og bra boenheter. For dem som ønsker litt mer fart i ferien, ligger Playa del Inglés bare 10 minutter unna med taxi.

Barnefamiliene pleier å slå seg til ro i nærheten av fyrtårnet. Her finnes det solsenger, parasoller, flere restauranter og vannaktiviteter for dem som ikke orker å ligge stille. Hvis man ønsker å legge seg i sanddynene, er det bare å strekke seg ut, her det ikke trangt om plassen!

Rundt hjørnet er det mye man kan finne på. Her ligger det en vannpark, fornøyelsesparken Holiday World og litt lenger unna Palmitos Park som har en eksotisk hage der papegøyer opptrer.

Det er flere kjøpesentre i området, og skulle disse mot formodning ikke strekke til, ligger Playa del Inglés ca. 10 minutter unna med bil, buss eller taxi.

Sembo kan tilby flere bra anlegg i området, hvorav noen med All Inclusive.

For å reise fra og til flyplassen er det enkleste taxi eller privat transfer, som kan forhåndsbestilles gjennom Sembo.

Kart over San Bartolomé de Tirajana

Populære overnattingssteder i San Bartolomé de Tirajana

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger