1 / 45

Om hotellet

Har du C2 hôtel som ditt overnattingssted i Marseille vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Marseille gamle havn og Velodrom (stadion). Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 6 mi (9,6 km) unna Marseille Provence cruiseterminal og 2,7 mi (4,3 km) unna Grand Port Maritime de Marseille. Føl deg som hjemme i et av de 20 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med minibar (med noen artikler inkludert) og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene inkluderer designertoalettartikler og hårføner. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med internasjonale samtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Grand Synagogue - 0,5 km
Marseille gamle havn - 0,6 km
Musée Cantini - 0,7 km
Marseille operahus - 0,7 km
La Criee nasjonalteater i Marseille - 0,7 km
La Canebière - 0,8 km
Marseille turistkontor - 0,9 km
Hotel de Ville - 0,9 km
Notre-Dame de la Garde - 0,9 km
Abbaye de Saint Victor - 1 km
Musee de la Marine - 1 km
Prado-markedet - 1,1 km
Centre Bourse - 1,1 km
Place Castellane - 1,1 km
Golfe du Lion - 1,2 km

Den foretrukne flyplassen for C2 hôtel er Marseille - Provence flyplass (MRS) - 27,3 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Marseille? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 22 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Skjem bort deg selv med massasjer eller nyt utsikten fra en terrasse. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Spis brunsj i dette hotellets restaurant. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tillegg tilbys det romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjerneklassifisering av Frankrikes Turistutviklingsbyrå, ATOUT France.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 4.32 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 18 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 30 per person
  • Avgift for betjent parkering: 30 EUR per natt
  • Avgift for ekstraseng: 35.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Ett barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test eller bevis på full COVID-19-vaksinasjon.
  • Gjester som fremlegger negativ COVID-19-test, må ha blitt testet maksimalt 48 timer før innsjekking. Kravet om COVID-19-vaksine gjelder for alle gjester over 12 år.

Kart over C2 hôtel

Adresse

C2 hôtel

Marseille, Frankrike

N 43.28967 E 5.37319

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger