1 / 91

Radisson Blu Hotel, Marseille Vieux Port

Marseille, Frankrike

Om hotellet

Dersom du velger Radisson Blu Hotel, Marseille Vieux Port som ditt overnattingssted i Marseille vil du ha både La Criee nasjonalteater i Marseille og Musée du Santon like rundt hjørnet. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,1 mi (0,2 km) unna Abbaye de Saint Victor og 0,2 mi (0,3 km) unna Marseille gamle havn. Føl deg som hjemme i et av de 189 gjesterommene, som har minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

La Criee nasjonalteater i Marseille - 0,1 km
Musée du Santon - 0,1 km
Abbaye de Saint Victor - 0,2 km
Golfe du Lion - 0,5 km
Marseille gamle havn - 0,5 km
Fort Saint Nicholas - 0,6 km
La Canebière - 0,8 km
Hotel de Ville - 0,8 km
Marseille turistkontor - 0,8 km
Marseille operahus - 0,9 km
Musee de la Marine - 0,9 km
Palais du Pharo (slott) - 1 km
Musee des Docks Romains - 1 km
Den katalanske stranden - 1,1 km
Centre Bourse - 1,1 km

Den foretrukne flyplassen for Radisson Blu Hotel, Marseille Vieux Port er Marseille - Provence flyplass (MRS) - 25,6 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og hurtiginnsjekking. Planlegger du en event i Marseille? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 732 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 12 møterom. Dra nytte av blant annet et sesongbasert utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en takterrasse og en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og sykkelparkering. Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, Le Quai Du 7éme. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (døgnet rundt). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjerneklassifisering av Frankrikes Turistutviklingsbyrå, ATOUT France. De følgende fasilitetene er sesongmessig stengt hvert år. De vil være stengt fra 15. oktober til 31. mars:
  • Svømmebasseng

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 3.25 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 18 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 27 for voksne og EUR 12.50 for barn
  • Avgift for ekstraseng: 25.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte utendørsbassenget åpner i april.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 22.00.
  • Ett barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Radisson Blu Hotel, Marseille Vieux Port

Adresse

Radisson Blu Hotel, Marseille Vieux Port

Marseille, Frankrike

N 43.292564 E 5.367043

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger