1 / 38

Les Villages Clubs du Soleil

Marseille, Frankrike

Om hotellet

Velger du Les Villages Clubs du Soleil som ditt overnattingssted i Marseille, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 5 minutters kjøretur fra Marseille gamle havn og 5 minutter fra La Vieille Charite. Denne ferieparken med spa ligger 2,5 mi (4,1 km) unna Hotel de Ville og 2,6 mi (4,2 km) unna Musée des Civilisations d'Europe et de Méditerranée. Føl deg som hjemme i et av de 123 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj med regndusjhode. Rommet har skrivebord og kaffetrakter/tekoker, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

La Friche Belle de Mai - 0,4 km
Palais Longchamps - 0,7 km
Longchamp-parken - 1,3 km
Le Dôme - 1,5 km
Église Saint-Vincent-de-Paul - 2 km
European Hospital Marseille - 2 km
La Canebière - 2,1 km
Aix-Marseille I universitet - 2,2 km
La Plaine - 2,3 km
Centre Bourse - 2,4 km
Docks des Suds - 2,5 km
Havneområdet i Joliette - 2,5 km
Marseille gamle havn - 2,7 km
Marseille historiske museum - 2,7 km
Gare Maritime - 2,7 km

Nærmeste store flyplass er Marseille - Provence flyplass (MRS) - 25,6 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Planlegger du en event i Marseille? Som en av denne ferieparken sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 200 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 2 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et sesongbasert utendørsbasseng. Denne ferieparken har dessuten wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. På Les Villages Clubs du Soleil kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 09.30. Dette overnattingsstedet er stengt fra 15. mars 2024 til 14. april 2026 (datoene kan bli endret).

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: EUR 230 per overnattingsenhet
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 0.79 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 18 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra april til oktober.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne ferieparken før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Les Villages Clubs du Soleil

Adresse

Les Villages Clubs du Soleil

Marseille, Frankrike

N 43.31247 E 5.391794

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger