1 / 77

Om hotellet

I hjertet av Malmö ligger Havshotellet. Herfra er det mindre enn fem minutter å kjøre til Sibbarps Kallbadhus og Lime Quarry Lookout. Dette hotellet ved stranden ligger 1,2 mi (2 km) unna Sibbarps Beach og 2,6 mi (4,3 km) unna Ribersborgs kallbadhus. Føl deg som hjemme i et av de 21 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med kjøleskap og minibar (inkludert). Sengen har Select Comfort-madrass og sengetøy av topp kvalitet. Underholdningen er sikret med en 42-tommers flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sibbarps Kallbadhus - 0,9 km
Sibbarps Beach - 1,6 km
Lime Quarry Lookout - 2,4 km
Ribersborgsstrand - 3 km
Øresundsbroen - 3,4 km
Ribersborgs kallbadhus - 4,3 km
Emporia - 4,3 km
Malmo Exhibition & Convention Center - 4,5 km
Malmö Arena - 4,8 km
Pildammsparken - 4,8 km
Swedbank Stadion - 5 km
Malmo Ica Stadium - 5 km
Slottspark - 5,2 km
Malmö isstadion - 5,2 km
Tekniska och Sjöfartsmuseet (Teknisk- og sjøfartsmuseum) - 5,3 km

De nærmeste flyplassene er:
Kastrup lufthavn (CPH) - 27,4 km
Malmö (MMX-Sturup) - 33,2 km

Foretrukket flyplass for Havshotellet er Kastrup lufthavn (CPH).

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Malmö? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 85 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 3 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet sykkelutleie og wi-fi (inkludert) og TV i fellesområdet. Dette hotellet har dessuten piknikområde, vestibyle og sykkelparkering. Ta deg noe å spise på Vessel, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Lokale retter er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30.
  • Kjæledyravgift: SEK 300 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for barneseng (babyseng): 150.0 SEK per natt
  • Avgift for ekstraseng: 300.0 SEK per natt
  • Felles kveldsmåltid: SEK 250

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Havshotellet

Adresse

Havshotellet

Malmö, Sverige

N 55.582318 E 12.921418

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger