1 / 100

NYX Hotel Limassol by Leonardo Hotels

Limassol, Kypros

Om hotellet

Velger du NYX Hotel Limassol by Leonardo Hotels i Limassol som overnattingssted, bor du ved sjøen, mindre enn 15 minutter unna Limassol Marina og Seafront Promenade til fots. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,5 mi (0,9 km) unna Heltenes plass og 0,5 mi (0,9 km) unna Cyprus University of Technology. Føl deg som hjemme i et av de 189 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar og smart-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og designertoalettartikler. Rommene har safe med plass til bærbar PC og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Seafront Promenade - 0,1 km
Heltenes plass - 0,7 km
Limassol Municipal Gardens - 0,7 km
Cyprus University of Technology - 0,8 km
Limassol Zoo - 1 km
Limassol slott - 1,2 km
Limassol Archaeological Museum - 1,2 km
Limassol Marina - 1,2 km
Limassol vannmuseum - 2,7 km
Dasoudi-stranden - 2,7 km
Limassol kommunale park - 2,8 km
Galatex stranden - 4,5 km
Agios Athanasios rådhus - 4,9 km
Cyprus Casinos - 5,4 km
Kypros medisinsk museum - 6,3 km

Den foretrukne flyplassen for NYX Hotel Limassol by Leonardo Hotels er Larnaka (LCA - Larnaka int.) - 69,8 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et utendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Ta deg noe å spise på et av dette hotellets mange spisesteder, som omfatter 2 restauranter og en kafé. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Inkludert frokostbuffé serveres fra kl. 07.00 til kl. 10.00 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 10.30 i helgene.
  • Kjæledyravgift: EUR 35 per kjæledyr, per dag
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over NYX Hotel Limassol by Leonardo Hotels

Adresse

NYX Hotel Limassol by Leonardo Hotels

Limassol, Kypros

N 34.673 E 33.04469

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger