1 / 100

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, hurtiginnsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og transport til fergeterminalen mot et tillegg. Slapp av på den private stranden, eller nyt andre fasiliteter som utendørs tennisbaner og en badstue. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Etter en lang dag kan du ta en velfortjent pause og slukke tørsten i baren/loungen, strandbaren eller bassengbaren.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over Bellevue Hotel & Resort

Adresse

Bellevue Hotel & Resort

Lido di Jesolo-Cavallino, Italia

N 45.525525 E 12.705226

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger