1 / 100

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har kombinert dusj/badekar, regndusjhode og hårføner. Rommene har sengeoppredning og blendingsgardiner/gardiner, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og kaffe på fellesområdet. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Tilbring dagen i skibakken, eller nyt rekreasjonsfasiliteter som skimuligheter rett utenfor. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og skioppbevaring. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjerneklassifisering av Frankrikes Turistutviklingsbyrå, ATOUT France.

  • Et gebyr påløper ved sen utsjekking

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Hôtel La Tarentaise

Adresse

Hôtel La Tarentaise

Les Allues, Frankrike

N 45.372669 E 6.574539

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger