1 / 100

Hôtel Restaurant & SPA Plaisir

Ile de Ré, Frankrike

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og henting på togstasjonen mot et tillegg. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjerneklassifisering av Frankrikes Turistutviklingsbyrå, ATOUT France.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Hôtel Restaurant & SPA Plaisir

Adresse

Hôtel Restaurant & SPA Plaisir

Le Bois-Plage-en-Re, Frankrike

N 46.17667 E -1.38666

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger