1 / 100

Oaksrest Vineyards

George, Sør-Afrika

Om hotellet

Velger du Oaksrest Vineyards når du skal overnatte i Ladismith, vil du være 0,8 mi (1,3 km) unna Towerkop Nature Reserve og 6,4 mi (10,3 km) unna Ladismith golfklubb. Dette gjestehuset med eksklusive fasiliteter ligger kun 7,3 mi (11,8 km) unna Ladismith vinkjeller og 26,3 mi (42,3 km) unna Seweweekspoort. Skjem bort deg selv og bo på et av de 13 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med peis og LCD-TV. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Ethvert kjøkken er utstyrt med kjøleskap/fryseboks i full størrelse, ovn og komfyrtopp. Underholdningen er sikret med parabol-TV og en DVD-spiller, mens wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Towerkop Nature Reserve - 1,3 km
Cape Floral Region Protected Areas - 1,3 km
Ladismith golfklubb - 10,3 km
Adonai kristne senter - 11,5 km
Ladismith vinkjeller - 11,8 km
Seweweekspoort - 42,3 km

Den foretrukne flyplassen for Oaksrest Vineyards er George (GRJ) - 171,9 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Ladismith? Som en av dette gjestehuset sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 150 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 4 møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som en tilhørende vingård, et utendørsbasseng og en lazy river. Dette gjestehuset i kolonialstil har i tillegg wi-fi (inkludert), et spillrom og bryllupstjenester. På dette gjestehuset kan du benytte deg av romservice. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.30 til kl. 10.30 mot et tillegg. Offisiell kvalitetsbedømmelse levert av det Sør-Afrikanske turistråd (TGCSA) – Sør-Afrikas offisielle organisasjon for kvalitetssikring.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Avgift for ved: ZAR 35 per person per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. ZAR 175.00 for voksne og ZAR 125 for barn
  • Rengjøring er tilgjengelig mot en avgift
  • Avgift for ekstraseng: 750.0 ZAR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.

Kart over Oaksrest Vineyards

Adresse

Oaksrest Vineyards

Ladismith, Sør-Afrika

N -33.475429 E 21.17038

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger