1 / 56

Le Château de Taulane

Nice, Frankrike

Om hotellet

Når du har Le Château de Taulane i La Martre som overnattingssted, bor du ved en innsjø og rett ved både Verdon regionale naturpark og Chateau de Taulane golfbane. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 12,3 mi (19,8 km) unna Gorges du Verdon og 0,9 mi (1,4 km) unna De franske alper regionale naturpark. Føl deg som hjemme i et av de 29 gjesterommene, som har minibar og Flatskjerm-TV. Underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Rommene har safe og vannkoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Verdon regionale naturpark - 0,1 km
Chateau de Taulane golfbane - 0,1 km
De franske alper regionale naturpark - 1,4 km
Télésiège de La Moulière - 15,4 km
La Mouliere skisenter - 16,5 km
Téléski de Charbonnières - 16,5 km
Verdon - 17,3 km
Ecole de Trial Happy - 17,4 km
Base Sport Nature - 19,1 km
Notre Dame du Roc - 19,1 km
Office de Tourisme de Castellane - 19,1 km
Monts d'Azur reserve - 19,3 km
Gorges du Verdon - 19,8 km
Tanning-Ernst Collection - 23,4 km
Planete Riviere - 25,5 km

Den foretrukne flyplassen for Le Château de Taulane er Nice (NCE-Cote d'Azur) - 83,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Planlegger du en event i La Martre? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 50 kvadratmeter, blant annet konferanserom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer. Mens golferen i familien er ute på banen, kan du dra nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som et innendørsbasseng og et spabad. Spis deg god og mett på franske retter på Trattoria Da Mario, en restaurant hvor du kan spise utendørs med utsikt over hagen. Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00 mot et tillegg. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjerneklassifisering av Frankrikes Turistutviklingsbyrå, ATOUT France. De følgende fasilitetene eller tjenestene vil være utilgjengelig fra 5. april 2024 til 31. mai 2024 (datoene kan endres):
  • Spabad
Overnattingsstedet er stengt mellom 28. oktober og 14. april.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 3.31 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 18 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 19 for voksne og EUR 19 for barn
  • Avgift for ekstraseng: 45.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Le Château de Taulane

Adresse

Le Château de Taulane

La Martre, Frankrike

N 43.779074 E 6.631394

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger