1 / 10

Kintari Indah Homestay

Om hotellet

Dersom du velger Kintari Indah Homestay når du skal besøke Kuta, bor du nær stranden og 8 minutters gange fra Kuta strand. Dette bed & breakfast-hotellet ligger 2,1 mi (3,4 km) unna Pantai Seger og 3,2 mi (5,1 km) unna Mandalika International Street Circuit. Føl deg som hjemme i et av de 16 aircondition-avkjølte gjesterommene. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Kuta strand - 0,7 km
Pantai Seger - 2,7 km
Serenting og Torok Bare strand - 4,3 km
Seger Beach - 4,3 km
Mandalika International Street Circuit - 5,1 km
Air Guling - 7,3 km
Mawun beach - 8,6 km
Mawun Beach - 8,7 km
Makam Nyato - 9,9 km
Tanjung Aan-stranden - 10,7 km
Merese Hill - 12,1 km
Lancing Beach - 12,8 km
Selong Belanak Beach - 18,2 km
Mawi-stranden - 18,8 km
Pura Agung Narmada - 40,5 km

Den foretrukne flyplassen for Kintari Indah Homestay er Lombok (LOP-Lombok internasjonale) - 17,6 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Du kan spise lunsj eller middag i dette bed & breakfast-hotellets restaurant. Du kan også få deg noe å spise på 2 kafeer, og i tilegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Lokale retter er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 11.00. I henhold til lokale regelverk, må alle besøkende oppholde seg innendørs på overnattingsstedet under Stillhetens dag/Nyepi i et helt døgn (fra kl. 06.00). Stillhetens dag er en bevegelig helligdag som kommer i mars eller april. Det vil ikke være mulig å sjekke inn eller ut denne dagen. Ngurah Rai lufthavn (Bali internasjonale flyplass) er også stengt denne dagen.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 150000.00 IDR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Kintari Indah Homestay

Adresse

Kintari Indah Homestay

Kuta, Indonesia

N -8.890908 E 116.277422

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger