1 / 32

Imbali Safari Lodge

Om hotellet

Dersom du velger Imbali Safari Lodge når du skal besøke Mluwati Concession, bor du i en nasjonalpark og en 10 minutters kjøretur unna Greater Kruger National Park. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 31,3 mi (50,4 km) unna Kruger nasjonalpark og 28,4 mi (45,7 km) unna Satara. Føl deg som hjemme i et av de 12 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har privat basseng. Rommene har egen møblert terrasse. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Greater Kruger National Park - 5 km
Satara - 45,7 km
Kruger nasjonalpark - 50,4 km
Orpen Gate - 50,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Mala Mala (AAM) - 91,5 km
Skukuza (SZK) - 84,5 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra på safari, og slapp av med et utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette hotellet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

På Imbali Safari Lodge kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Reisemålsavgift: ZAR 121 per person, per opphold. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 1 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 920 ZAR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn 7 år og yngre er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Imbali Safari Lodge

Adresse

Imbali Safari Lodge

Kruger nasjonalpark, Sør-Afrika

N -24.600068 E 31.629852

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger