1 / 100

Infinity Aonang Krabi Hotel

Krabi - Ao Nang, Thailand

Om hotellet

Infinity Aonang Krabi Hotel ligger sentralt til i Krabi. Bor du her, vil du ha kun 4 minutter å kjøre til Vest-Railay strand og 6 minutter til Ao Nang-stranden. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 2,8 mi (4,5 km) unna Nopparat Thara strand og 9,2 mi (14,9 km) unna Khlong Muang strand. Føl deg som hjemme i et av de 71 gjesterommene, som har minibar og smart-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Shell Cemetery - 1,5 km
McDonald's, Aonang - 1,8 km
Ao Nang-stranden - 2,3 km
Khao Ao Nam Mao - 2,3 km
Tup - 2,3 km
Ko Poda - 2,3 km
Pai Plong-bukta - 2,8 km
Pai Plong-stranden - 2,8 km
Ao Nam Mao - 4 km
Ao Nang Landmark Night Market - 4,2 km
Nopparat Thara strand - 4,5 km
Ao Nang Krabi boksestadion - 4,7 km
Vest-Railay strand - 1,5 km
Tonsai-stranden - 1,5 km
Phra Nang strand - 1,5 km

Nærmeste store flyplass er Krabi (KBV-Krabi internasjonale flyplass) - 26,6 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Krabi? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 250 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng, et innendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Spis deg god og mett på thailandske retter på FIN Bar & Bistro, en restaurant med utsikt over bassenget. Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. THB 400 for voksne og THB 400 for barn
  • Avgift for flyplasstransport: THB 800 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 4)
  • Avgift for ekstraseng: 1000.0 THB per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Man trenger ikke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge bevis på full COVID-19-vaksinasjon.
  • Kravet om COVID-19-vaksine gjelder for alle gjester over 12 år, og gjestene må ha fått siste dose minst 30 dager før innsjekking.

Kart over Infinity Aonang Krabi Hotel

Adresse

Infinity Aonang Krabi Hotel

Krabi, Thailand

N 8.038406 E 98.83739

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger