1 / 36

Om hotellet

Føl deg som hjemme i et av de aircondition-avkjølte gjesterommene. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen i et begrenset tidsintervall uten ekstra kostnad . Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Lokale retter tilbys daglig mot et tillegg.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag første juledag er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 25. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.

Kart over Montra Samui

Adresse

Montra Samui

Koh Samui, Thailand

N 9.476744 E 100.04885

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger