1 / 43

Om hotellet

Når du har Sanctuary Lanta i Ko Lanta som overnattingssted, bor du på stranden, kun 1 minutter å kjøre fra Long Beach og 7 minutter fra Klong Dao strand. Dette hotellet ved stranden ligger 4,3 mi (6,9 km) unna Klong Nin strand og 3 mi (4,9 km) unna Khlong Khong strand. Føl deg som hjemme i et av de 16 aircondition-avkjølte gjesterommene. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Long Beach - 0,6 km
Klong Dao strand - 3,2 km
Khlong Khong strand - 4,6 km
Klong Toab strand - 5,8 km
Sala Dan skole - 5,8 km
Klong Nin strand - 6,9 km
Laem Kho Kwang - 6,9 km
Siri Lanta-broen - 7,4 km
Nui Beach - 9,7 km
Khao Mai Kaew-hulen - 10,1 km
Klong Hin-stranden - 11,7 km
Ko Lanta postkontor - 11,8 km
Kantiang-bukta - 13,4 km
Ba Kan Tiang strand - 13,5 km
Khlong Chak-fossefallet - 14,4 km

Nærmeste store flyplass er Krabi (KBV-Krabi internasjonale flyplass) - 81,3 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv med massasjer eller nyt utsikten fra en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Som gjest på Sanctuary Lanta kan du spise et bedre måltid på Sanctuary Lanta. Besøk en bar/lounge eller en strandbar og slapp av med din favorittdrink. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. THB 50–200 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 4 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Sanctuary Lanta

Adresse

Sanctuary Lanta

Ko Lanta, Thailand

N 7.59966 E 99.03504

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger