1 / 44

Tum Mai Kaew Resort

Koh Lanta, Thailand

Om hotellet

Velger du Tum Mai Kaew Resort i Ko Lanta som overnattingssted, bor du nær stranden, kun en 5 minutters kjøretur unna både Klong Nin strand og Khao Mai Kaew-hulen. Dette hotellet ligger 5,8 mi (9,3 km) unna Long Beach og 7,7 mi (12,4 km) unna Klong Dao strand. Føl deg som hjemme i et av de 8 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Rommene har egen balkong. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Khao Mai Kaew-hulen - 1,2 km
Klong Nin strand - 2,8 km
Klong Toab strand - 3,6 km
Nui Beach - 4,6 km
Khlong Khong strand - 5 km
Klong Hin-stranden - 6,4 km
Kantiang-bukta - 8,2 km
Ko Lanta postkontor - 8,2 km
Ba Kan Tiang strand - 8,3 km
Long Beach - 9,3 km
Kantiang-bukta - 9,7 km
Ao Nui strand - 10,2 km
Klong Jark strand - 10,7 km
Khlong Chak-fossefallet - 10,8 km
Ao Mai Phai - 11,5 km

Den foretrukne flyplassen for Tum Mai Kaew Resort er Krabi (KBV-Krabi internasjonale flyplass) - 89,2 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og grill. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). På dette hotellet kan du benytte deg av romservice. Engelsk frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for engelsk frokost: ca. THB 150 for voksne og THB 100 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 2000 THB (én vei)
  • Avgift for ekstraseng: 550.0 THB per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Tum Mai Kaew Resort

Adresse

Tum Mai Kaew Resort

Ko Lanta, Thailand

N 7.543238 E 99.061459

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger