1 / 28

Om hotellet

Har du Koh Chang Gala - Hostel i Ko Chang som overnattingssted, er du ved vannkanten og kun 1 minutters gange fra Mu Ko Chang nasjonalpark og 6 minutter unna Ko Chang medisinsk klinikk internasjonal til fots. Dette vandrerhjemmet ligger 6,1 mi (9,8 km) unna White Sand Beach og 1,1 mi (1,8 km) unna Kai Be-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 4 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og hårføner (på forespørsel). Rommene har takvifte og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mu Ko Chang nasjonalpark - 0,1 km
Ko Chang medisinsk klinikk internasjonal - 0,5 km
Kai Be-stranden - 1,8 km
Klong Prao-stranden - 4,5 km
Ensomhetens strand - 4,8 km
Klong Plu-fossen - 4,9 km
Ko Yuak - 3,9 km
Bailan-bukten - 5,4 km
Bailan-stranden - 6,6 km
Pearl Beach - 7,1 km
Bangbao sykehus - 9,2 km
Bang Bao-bryggen - 9,5 km
White Sand Beach - 9,8 km
Bangbao-stranden - 10,2 km
Chao Por Koh Chang-helligdommen - 14,8 km

Nærmeste store flyplass er Trat (TDX) - 52,2 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys transport fra hotellet til flyplassen på fastsatte tidspunkter, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. På Koh Chang Gala - Hostel kan du spise et bedre måltid i restauranten.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 600 THB per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn 16 år og yngre er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.

Kart over Koh Chang Gala - Hostel

Adresse

Koh Chang Gala - Hostel

Ko Chang, Thailand

N 12.03947 E 102.292707

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger