1 / 33

Om hotellet

Beliggende i Ko Chang, er Peninsula Beach Resort ved sjøen og bare 15 minutters gange unna Mu Ko Chang nasjonalpark og Klong Son-stranden. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 3,6 mi (5,7 km) unna White Sand Beach og 0,8 mi (1,4 km) unna Chao Por Koh Chang-helligdommen. Føl deg som hjemme i et av de 9 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og iPod-dokkingstasjon. Sengen har overmadrass, dundyner og sengetøy i egyptisk bomull. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Rommene har en PC og wi-fi (inkludert) samt en smart-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og designertoalettartikler. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mu Ko Chang nasjonalpark - 1 km
Klong Son-stranden - 1,2 km
Chao Por Koh Chang-helligdommen - 1,3 km
Koh Chang fergeterminal - 1,9 km
Koh chang Center Point fergekai - 4,9 km
White Sand Beach - 5,7 km
Pearl Beach - 8,5 km
Klong Prao-stranden - 11,3 km
Center Point Pier Ferry Terminal - 13,7 km
Klong Plu-fossen - 14,7 km
Laem Ngop-bryggen - 14,8 km
Than Mayom-fossen - 15,1 km
Ko Chang medisinsk klinikk internasjonal - 15,2 km
Ko Yuak - 16,8 km
Kai Be-stranden - 17 km

Nærmeste store flyplass er Trat (TDX) - 38,7 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Ta deg en runde på golfbanen og dra deretter nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og piknikområde. Kom og spis lunsj eller middag på Beach Bistro Restaurant, en restaurant som spesialiserer seg på internasjonale retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen, strandbaren eller bassengbaren. Engelsk frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for engelsk frokost: ca. THB 690 per person
  • Avgift for ekstraseng: 1500.0 THB per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Peninsula Beach Resort

Adresse

Peninsula Beach Resort

Ko Chang, Thailand

N 12.142686 E 102.269735

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger