1 / 49

Brenton On Rocks Luxury Guest House

Om hotellet

I Knysna ligger Brenton On Rocks Luxury Guest House fint til ved havet. Herfra er vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Knysna Lagoon og Garden Route nasjonalpark. Dette gjestehuset med eksklusive fasiliteter ligger kun 9,3 mi (14,9 km) unna Knysna Quays (havneområde) og 9,3 mi (14,9 km) unna Knysna Waterfront. Føl deg som hjemme i et av de 8 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og mikrobølgeovn. Rommene har egen balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Badene har separat badekar og dusj og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Cape Floral Region Protected Areas - 0,1 km
Brenton Beach - 1 km
Featherbed Nature Reserve - 2,3 km
Knysna Lagoon - 3,9 km
West Head utkikkspunkt - 4,1 km
Garden Route nasjonalpark - 4,9 km
Drupkelders Hiking Trail - 7,5 km
Friday Market - 13,3 km
Goukamma natur- og marinreservat - 14,2 km
Featherbed Boat Cruises - 14,5 km
Pledge naturreservat - 14,8 km
Knysna Quays (havneområde) - 14,9 km
Knysna Waterfront - 14,9 km
Thesen Island - 16,1 km
Simola golfbane - 18,5 km

De nærmeste flyplassene er:
Plettenberg Bay (PBZ) - 48,6 km
George (GRJ) - 72,7 km

Foretrukket flyplass for Brenton On Rocks Luxury Guest House er George (GRJ).

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette gjestehuset tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og peis i lobbyen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 09.30 mot et tillegg. Offisiell kvalitetsbedømmelse levert av det Sør-Afrikanske turistråd (TGCSA) – Sør-Afrikas offisielle organisasjon for kvalitetssikring.
  • Pris for komplett frokost: ca. ZAR 155 for voksne og ZAR 75 for barn
  • Avgift for sen innsjekking mellom kl. 18.30 og kl. 22.00

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Brenton On Rocks Luxury Guest House

Adresse

Brenton On Rocks Luxury Guest House

Knysna, Sør-Afrika

N -34.074311 E 23.027476

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger