1 / 100

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har safe og rengjøring tilbys daglig. barnesenger/babysenger (mot et tillegg) kan fås på forespørsel. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet tilbyr gjestene ski-in/ski-out, og både en badstue og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg).

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Arlberg Stuben

Adresse

Arlberg Stuben

Kloesterle am Arlberg, Østerrike

N 47.139726 E 10.158376

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger