1 / 27

Manoa Valley Inn

Om hotellet

Med et opphold på Manoa Valley Inn i Honolulu (Manoa) vil du være en 4 minutters kjøretur unna Ala Moana Center og 5 minutter fra Kongelig hawaiisk senter. Dette bed & breakfast-hotellet ligger 2,4 mi (3,8 km) unna Waikiki Beach og 2,6 mi (4,2 km) unna Honolulu dyrehage. Føl deg som hjemme i et av de 7 gjesterommene, som er individuelt dekorert. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har sengeoppredning og rengjøring tilbys med jevne mellomrom. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

University of Hawaii at Manoa - 0,2 km
Chaminade University of Honolulu - 2,4 km
Hawaii konferansesenter - 2,4 km
Ala Moana Center - 3,1 km
Fort DeRussy Beach Park - 3,2 km
Ala Wai Yacht Harbor - 3,3 km
Waikiki Beach Walk - 3,3 km
Magic Island - 3,4 km
Honolulu kunstakademi - 3,4 km
Fort DeRussy - 3,5 km
Duke Kahanamoku Beach - 3,5 km
Kongelig hawaiisk senter - 3,5 km
Straub Medical Center - 3,7 km
Gray's Beach - 3,7 km
Ala Moana strandpark - 3,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Honolulu, Hawaii, USA (HNL-Daniel K. Inouye Internasjonale lufthavn) - 13,5 km
Kapolei, HI (JRF-Kalaeloa) - 38,5 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Honolulu? Som en av dette bed & breakfast-hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 19 kvadratmeter, blant annet konferanserom. Gjestene tilbys begrenset parkering på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette bed & breakfast-hotellet i viktoriansk stil tilbyr også concierge-tjenester, bryllupstjenester og piknikområde. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 09.30. De følgende fasilitetene eller tjenestene vil være utilgjengelig fra 24. mars 2024 til 31. august 2024 (datoene kan endres):
  • Svømmebasseng
Overnattingsstedet vil være under oppussing fra 4. mai 2024 til 31. august 2024 (sluttdatoen kan bli endret). Dette påvirker følgende områder:
  • Utendørs område
  • Svømmebasseng
Renoveringsarbeidet vil bare foregå i arbeidstiden. Vi vil gjøre alt vi kan for å holde støy og forstyrrelser på et minimum.

Kart over Manoa Valley Inn

Adresse

Manoa Valley Inn

Honolulu, Hawaii, De forente stater

N 21.30077 E -157.822376

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger