1 / 29

Muunga Bush Lodge & Spa

Om hotellet

Har du Muunga Bush Lodge & Spa som ditt overnattingssted i Hoedspruit, vil du være mindre enn en 5 minutters kjøretur unna Hoedspruit Wildlife Estate. Dette gjestehuset med luksuriøse fasiliteter ligger 5,7 mi (9,2 km) unna Greater Kruger National Park og 11,9 mi (19,1 km) unna Flodhesten Jessica. Føl deg som hjemme i et av de 5 gjesterommene, som er individuelt dekorert. Rommene har egen terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har delvis åpen baderomsløsning med hårføner og badekåper. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Hoedspruit Wildlife Estate - 1,7 km
Greater Kruger National Park - 9,2 km
Flodhesten Jessica - 19,1 km
Nyani Cultural Village - 28 km
Motlatse Canyon naturreservat - 34,4 km
Makalali villmarksreservat - 36,4 km
Mafunyani kulturby - 37,6 km
Blyderivierspoort Hiking Trail - 41 km
Selati Game Reserve - 41 km
Karongwe Private Game Reserve - 45,5 km
Andover naturreservat - 46,8 km

De nærmeste flyplassene er:
Hoedspruit (HDS) - 13,8 km
Phalaborwa (PHW-Hendrik Van Eck) - 76 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, vaskeritjenester og kaffe på fellesområdet. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten et utendørsbasseng. Dette gjestehuset har i tillegg wi-fi (inkludert) og TV i fellesområdet. På Muunga Bush Lodge & Spa kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Engelsk frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.30 til kl. 10.00.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette gjestehuset før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Muunga Bush Lodge & Spa

Adresse

Muunga Bush Lodge & Spa

Hoedspruit, Sør-Afrika

N -24.3437174 E 30.9682285

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger