1 / 68

Sani Valley Nature Lodges

Underberg, Sør-Afrika

Om hotellet

Dersom du velger Sani Valley Nature Lodges i Himeville vil du bo beleilig til i gamlebyen, like ved Drakensberg-fjellene og en 3 minutters kjøretur fra uKhahlamba-Drakensberg Park. Denne hytta med eksklusive fasiliteter ligger kun 8,9 mi (14,3 km) unna Himeville Museum og 11,4 mi (18,4 km) unna Garden Castle Caves naturreservat. Skjem bort deg selv og bo på et av de 11 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med peis og Flatskjerm-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy av topp kvalitet. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Ethvert kjøkken er utstyrt med kjøleskap/fryseboks i full størrelse, ovn og komfyrtopp. Underholdningen er sikret med parabol-TV og en DVD-spiller, mens wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Drakensberg-fjellene - 0,1 km
Maloti-Drakensberg Park - 0,9 km
UKhahlamba-Drakensberg Park - 1,6 km
Mkhomazi Wilderness area - 1,6 km
Himeville Museum - 14,3 km
Garden Castle Caves naturreservat - 18,4 km
Underberg Studio - 20,6 km
Underberg golfklubb - 20,8 km
Sani Pass - 25 km
Vergelegen naturreservat - 34,3 km
Reichenau misjonsstasjon - 36,6 km
Cobham delstatsskog - 37,2 km
Black fjellpass - 38,7 km

Den foretrukne flyplassen for Sani Valley Nature Lodges er Pietermaritzburg (PZB) - 160,4 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv med massasjer eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Denne hytta har dessuten wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og gavebutikk/kiosk. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg. Offisiell kvalitetsbedømmelse levert av det Sør-Afrikanske turistråd (TGCSA) – Sør-Afrikas offisielle organisasjon for kvalitetssikring.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. ZAR 130 for voksne og ZAR 130 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne lodgen før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Opptil 2 barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking er tilgjengelig.

Kart over Sani Valley Nature Lodges

Adresse

Sani Valley Nature Lodges

Himeville, Sør-Afrika

N -29.673257 E 29.460283

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger