1 / 47

Om hotellet

Velger du Highway Hotel som overnattingssted i Herbolzheim, er det bare en 5 minutters kjøretur til Rulantica og 9 minutter til Europa-Park. Dette hotellet ligger 0,1 mi (0,1 km) unna Europa-Park Golfclub Breisgau og 0,7 mi (1,1 km) unna Naturschutzgebiet Taubergiessen. Føl deg som hjemme i et av de 76 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har skrivebord og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Europa-Park Golfclub Breisgau - 0,1 km
Elzwiesen Nature Reserve - 1 km
Naturschutzgebiet Taubergiessen - 1 km
Herbolzheim Swimming Pool - 3,7 km
Spring! Trampoline Park - 4,6 km
Rulantica - 6 km
Taubergießen Bootsfahrten - 6,3 km
Apostelsee - 7,2 km
Southern Black Forest Nature Park - 8 km
Rhine - 8,2 km
Central-North Black Forest Nature Park - 8,9 km
Europa-Park - 9 km
Buhn Park - 9,2 km
Kaiserstuhl - 10,2 km
Messmer-stiftelsen - 11 km

De nærmeste flyplassene er:
Strasbourg (SXB-Strasbourg internasjonale flyplass) - 57,7 km
Mulhouse (MLH-EuroAirport) - 94,7 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Dette hotellet tilbyr 3 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet en badstue, et døgnåpent treningssenter og sykkelutleie. Dette hotellet i art deco-stil tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Som gjest på Highway Hotel kan du innta et måltid på Europapark Rasthof eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 11.00 mot et tillegg. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Tyskland. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 3 stars.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 11 for voksne og EUR 6 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 50.00 EUR (én vei)
  • Gebyr ved sen utsjekking: EUR 20 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for barneseng (babyseng): 4.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Highway Hotel

Adresse

Highway Hotel

Herbolzheim, Tyskland

N 48.2266 E 7.7518

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger